Voor alle verzorgingsproducten en tools van J Beverly Hills kun je bij ons terecht en meestal kunnen wij deze uit voorraad leveren.
Klik
hier voor een totaaloverzicht van alle J Beverly Hills producten.
Nu bij Hafez Hairstyling verkrijgbaar, Dante couture Miracle Wire hairextensions. Deze geven u prachtig volumineus en/of lang haar binnen ťťn minuut. Geen weaving, geen clips of lijm!
Kijk hier voor meer informatie.


Terug<

De man van nu zorgt goed voor zichzelf. Hij houdt zijn lichaam sterk en gezond en verzorgt zijn huid graag dagelijks met fijne producten. Producten die goed voelen en prettig ruiken.
De huid en ook het haar van de man hebben een andere samenstelling dan die van de vrouw en verdienen dan ook een andere behandeling.
De Buddy Tantino Addiction productlijn bestaat uit tien verzorgingsproducten, samengesteld uit de beste ingrediŽnten, om de gezichtshuid en haar optimaal te beschermen.
De ultieme verzorgingsproducten van Buddy Tantino zijn specifiek en uitsluitend ontwikkeld voor mannen.
Kijk hier voor meer informatie.
Copyright © 2019 Hafez Hairstyling | All Rights Reserved
Copyright © 2019 Hafez Hairstyling | All Rights Reserved
J Beverly Hills biedt een luxe compleet concept voor de professionele salons en haar cliŽnten. De lijn bestaat uit een compact doch zeer compleet assortiment reinigings-, verzorgings-, styling- & finishing-producten, een speciale lijn voor mannen en een kleurlijn met 88 kleuren. Alle producten bevatten hoogwaardige botanische ingrediŽnten en etherische oliŽn zoals Argan olie en AloŽ vera. Vrijwel alle producten zorgen voor een optimaal kleurbehoud en geven een prachtige glans aan het haar. Vrij van parabenen en sulfaten en niet getest op dieren.